Particulieren en bedrijven

Ieder mens heeft baat bij een werkplek, waar hij/zij zichzelf kan zijn. Een plek waar je je prettig voelt, die overzichtelijk is en uitnodigt tot creativiteit, bevlogenheid, eigen verantwoordelijkheid en effectiviteit.

Bedrijven die toe zijn aan een andere goedzittende jas, kunnen bij mij terecht.

Vanuit een totaal concept werk ik aan een unieke jas met een eigen uitstraling, passend bij het product, de opdrachtgever en de gebruiker.

Ooit sprak een directeur van een goedlopend bedrijf de woorden "Ik kan pas een volwaardig en eerlijk product leveren wanneer mijn medewerkers in een sfeer en ruimte werken waar zij zich gehoord, gezien en op hun gemak voelen".

De klant is koning of koningin

Bij projecten in de zorg, waarbij ťťn cliŽnt of meerdere cliŽnten, naast hun appartement ook gebruik maken van een gemeenschappelijke ruimte en verbonden zijn aan een zorginstelling, vraagt dit om een specifiekere aanpak.

Hierbij is een gedegen onderzoek naar wensen en behoeftes meer dan noodzakelijk.

Het is dan de kunst om de ruimte zodanig in te richten dat een ieder die behoefte heeft aan gezelschap zich daar welkom voelt.

Gedurende het hele traject wordt er gebruik gemaakt van werkgroepen, waarin cliŽnten( als dat mogelijk is), verwanten en personeel zitting nemen.

De coŲrdinatie van de inrichting rust in mijn handen, waarbij ik steeds de toekomstige gebruikers als leidraad neem.

Men kan ook individueel bij mij terecht voor een vakkundig advies op maat(klein of groot).

Beleving, verbinding, verbeelding

Voor particulieren moet hun huis een plek zijn die veilig voelt, rust geeft, waar je kunt zijn wie je bent en waar je naar eigen behoefte vrienden of familie wilt ontvangen.

Om een goed advies op maat te kunnen geven werk ik vanuit een totaal concept aan een unieke jas, passend bij de gebruikers.

Of het nou om een wandversiering, een kleurenplaatje, een verlichtingsadvies of om het herschikken van de bestaande inrichting gaat. Als we vanuit beleving op zoek gaan naar de verbinding, zal dit altijd resulteren in een beeld dat aansluit bij de persoonlijke wensen en behoeftes van 'het huis'en zijn bewoners. Een inspirerende mix van eigen en toch anders.

~

BSO EN KINDEROPVANG

Vanuit mijn ervaring, creativiteit en professie geef ik adviezen aan directie en personeel en verzorg ik scholingstrajecten op maat, met als doel:

De verbinding maken tussen het pedagogisch handelen en het verantwoord, effectief en creatief omgaan met ruimte en kleur bij kinderen.

Daarnaast geef ik tips hoe je kinderen op creatieve wijze kunt betrekken bij de inrichting van de ruimtes waar zij in verblijven.

Ik schenk veel aandacht aan de belevingswereld en prikkelgevoeligheid van kinderen en vraag aandacht voor de positieve effecten door een goede afstemming van ruimte, kleur, materiaalgebruik, akoestiek, verlichting en kadering.

Zie ook:
Kappio, Kinderdagverblijf en BSO
te Anna Paulowna.